Bedrijfskleding borduren

Uw logo of bedrijfsnaam op uw werkkledij of werkuniform?

Makkelijke en snel uw logo  te laten borduren

Bent u op zoek naar een makkelijke en snelle manier op uw logo  te laten borduren op bedrijfsnaam op uw werkkledij of werkuniform te laten borduren ? Bordurenlogo.com is een Nederlands bedrijf waar u in een snel uiteenlopende producten en bedrijfskleding zoals geborduurde schorten en polo’s kan bestellen met uw bedrijfsnaam of logo erop geborduurd. Bedrijfskleding borduren is een van de expertises van Bordurenlogo.com.

 

Waarom bedrijfskleding borduren?

Het borduren van werkkledij of werkuniformen komt erg professioneel over. Op die manier maakt u niet enkel extra reclame voor uw zaak, uw werknemers zijn ook beter herkenbaar op en langs de werkvloer.

Neem nu bijvoorbeeld geborduurde werkkledij in de horeca. Wanneer we kijken naar geborduurde Schorten, sloven of polo’s merken we dat wanneer uw vloerpersoneel geborduurde werkuniformen aan heeft dit de herkenbaarheid vergroot en klanten dus makkelijker en sneller een bestelling kunnen plaatsen.

 

Wij borduren verschillende soorten bedrijfskleding

Bordurenlogo.com biedt een uiteenlopende collectie bedrijfskleding aan. Wij begrijpen dat u en uw zaak een bepaalde huisstijl heeft en dat u zich graag aan deze huisstijl houdt bij het kiezen van de geschikte werkkleding. Daarom kan u zelf ook uw eigen werkkledij aanbieden. Directborduren.com borduurt dan op professionele manier uw logo of uw naam op uw werkkleding.

Indien u nog geen werkkleding hebt aangekocht staan wij u graag bij in het kiezen van de perfecte werkkleding om te borduren. Wij bieden namelijk een mooie collectie bedrijfskleding aan op onze website en breiden onze collectie met regelmaat uit zo hebben we  Diverse merken zoals kummel, waldra, newwave, sigro, awd. Door eigen voorraad en machines en productie kunnen we zeer snel en goedkoop leveren.

 

Snel en efficiënt bedrijfskleding bestellen

Veel producten uit voorraad leverbaar

Indien u op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om uw geborduurde bedrijfskleding te bestellen kan u terecht op onze website. Geef uw wensen eenvoudig in via het offerte formulier en binnen een dag voorzien we u van een overzichtelijke offerte.

We staan dan ook altijd voor u klaar. Indien u vragen hebt of liever telefonisch een bestelling plaatst staan wij u graag te woord per telefoon of email.

Waarom geborduurde bedrijfskleding 

Professionaliteit, prijs en kwaliteit gaan op Bordurenlogo.com hand in hand.

Indien u geborduurde bedrijfskleding besteld bent u er zeker van dan zowel de schort als het borduursel van hoge kwaliteit zijn. U hoeft daarnaast ook geen minimumaantal stuks te bestellen en kan in overleg uw eigen bedrijfskleding  aanleveren.

Bordurenlogo.com handelt reeds sinds 2011 online en heeft een groot bestand van tevreden klanten kunnen uitbouwen. Naast het borduren van werkkleding zoals schorten en polo’s houdt Bordurenlogo zich ook bezig met het borduren van particuliere producten en cadeaus.

Bent u klaar om uw werkkleding te borduren en te personaliseren?

Vragen of een offerte ?

Neem contact op via telefoon: 0592 26 14 35
Of ontvang direct een offerte via ons offerte formulier

Direct een offerte aanvragen