Horecakleding laten Borduren

Uw logo of bedrijfsnaam op uw Schort of sloof?

borduurmachine

Flexibel & Snelle levering borduurwerk

Als horecabedrijf wilt u graag eenheid en professionaliteit uitstralen. Het hebben van Schort of sloof met uw eigen logo, embleem, naam en/of slogan draagt hieraan bij. U kunt ervoor kiezen om uw bedrijfskleding te laten bedrukken met uw gewenste bewerking, maar het borduren van kleding is vaak goedkoper, van hogere kwaliteit en duurzamer. Door ervoor te kiezen uw bedrukking te laten borduren op uw horecakleding voorkomt u dat uw personeel met half weggewassen logo’s en vervaagde teksten rondloopt na verloop van tijd. Op deze manier behoudt uw schort, sloof en andere bedrijfskleding de professionele uitstraling die het nodig heeft. Bovendien werkt deze kleding perfect als promotiemateriaal.

 

Voor verschillende branches en beroepen

Of u nu schorten wilt hebben met de naam van uw restaurant, of polo’s met een logo van het bedrijf, er is van alles mogelijk. Bedrijfskleding is noodzakelijk binnen verschillende branches en beroepen en of u nu werkzaam bent binnen de horeca , directeur bent van een groot telecombedrijf of eigenaar van een klein klusbedrijf met een paar mensen in dienst, u wilt als bedrijf herkenbaar zijn voor uw klanten en verzorgd en vakkundig overkomen.

borduren overhemd

Horecakleding laten Borduren

Wij begrijpen als geen ander dat bedrijfskleding iets totaal anders is dan vrijetijdskleding. Het laten borduren van uw naam of logo zorgt voor net dat beetje extra voor uw imago. Niet alleen ziet het er professioneel uit, ook kunt u uw huisstijl doorvoeren in uw kleding, waarmee u uw herkenbaarheid vergroot. U zult zien wat goede kwaliteit horecakleding kan doen voor uw naamsherkenning.

Soorten kleding

Wij hebben een compleet assortiment aan kleding dat geschikt is voor borduren. Hebt u al geschikte kleding en wilt u deze van een logo of embleem laten voorzien, dan mag u deze ook aanleveren. Van kokskleding, schorten en sloven, tot sweater en nette overhemden en polo’s. Ook bedrijfsjassen of petten, welke voornamelijk gebruikt worden als promotiekleding, behoren tot de mogelijkheden. De borduring wordt op maat gemaakt, in de kleur, grootte en plaatsing die uw voorkeur heeft. Uw persoonlijke ontwerp wordt zeer gedetailleerd en precies aangebracht. In tegenstelling tot het drukken van kleding, is deze techniek slijtvast en kleurecht en blijft uw logo, embleem of tekst duidelijk herkenbaar. Dit maakt borduren een geschikte techniek voor het personaliseren van zowel bedrijfskleding en promotiekleding, als horecakleding en andere werkkleding.

Iets voor u?

Hebt u een bedrijf en bent u op zoek naar bedrijfskleding van hoge kwaliteit met uw logo, embleem, bedrijfsnaam en/of slogan? Of bent u op zoek naar geschikte promotiekleding voor uw medewerkers of om uit te delen of te verkopen aan uw klanten? Dan bent u hier bij het juiste adres! Met het borduren op kleding, kiest u voor een methode die duurzaam en professioneel is. Met uw geborduurde bedrijfskleding straalt u straks de eenheid en vakmanschap uit die uw bedrijf nodig heeft om te groeien en naamsbekendheid te verwerven. Wilt u uw bedrijfskleding, promotiekleding, horecakleding of werkkleding laten borduren met een naam, logo, embleem of tekst? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw bedrijf.

Vragen of een offerte ?

Neem contact op via telefoon: 0592 26 14 35
Of ontvang direct een offerte via ons offerte formulier

Direct een offerte aanvragen